You are here:

Plaćanje i dostava

Način plaćanja

Uplata na bankovni račun

Uplata se obavlja nakon obavljene narudžbe prema podacima koji su navedeni na ekranu ili u e-mail poruci koja je dobivena nakon obavljene narudžbe. Uplatu je moguće izvršiti u banci, pošti ili preko internet bankarstva (skeniranjem barkoda).

Robu šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem računu, što je obično jedan radni dan nakon uplate.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje se obavlja dostavljaču prilikom dostave naručene robe. Robu šaljemo odmah ili idući dan po narudžbi. Plaćanje prilikom preuzimanja je moguće isključivo gotovinom.

Cjenik dostave i rok isporuke

Cijena dostave ovisi o ukupnom iznosu košarice. Troškove dostave unutar Hrvatske računamo prema sljedećim kategorijama:

Dostava 1 – Ako je ukupan iznos košarice do 30,00€, cijena dostave iznosi 6,50€
Dostava 2 – Ako je ukupan iznos košarice iznad 30,00€, a ispod 70,00€, cijena dostave iznosi 4,50€
Dostava 3 – Ako ukupan iznos košarice prelazi 70,00€, troškovi dostave se ne naplaćuju (0,00€)

Trošak dostave obračunava se nakon dodavanja proizvoda u košaricu i odabirom adrese dostave, a sve prije narudžbe.

Nakon potvrde narudžbe plaćanja prilikom preuzimanja (pouzećem) ili vidljive uplate OPG Krešimir Čolić obvezuje se u roku 1 radnog dana (24 sata), odnosno u roku koji je naznačen na ponudi po kojoj ste izvršili plaćanje, isporučiti na dostavu sve naručene i plaćene proizvode. Roba neće biti poslana ako uplata nije vidljiva na našem žiro računu računu, osim ako se radi o narudžbi u kojoj je odabrano plaćanje pouzećem.

Ukoliko OPG Krešimir Čolić iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

U slučaju da zbog nepredviđenih razloga (više sile ili slično) prodavatelj ne bude u mogućnosti isporučiti plaćene proizvode, OPG Krešimir Čolić se obvezuje kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku 2 radna dana.
Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu za područje kopnene Hrvatske izvršava u roku 2 radna dana, dok se dostava na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom vrši 2-3 puta tjedno ovisno o kurirskoj službi za dostavu.

Osobno preuzimanje na OPG-u

Osobno preuzimanje robe je moguće direktno na OPG Krešimir Čolić na adresi Vinkovačka 135, 32270 Županja.

Ovaj način preuzimanja je besplatan.

GLS dostavna služba Hrvatska

Paket se šalje GLS dostavnom službom i djelatnici ga dostavljaju do vaših vrata. Ovo je najsigurniji i najbrži način dostave. Cijena dostave računa se prema gore navedenim kategorijama. Roba poslana GLS dostavnom službom obično stiže unutar 48 sata nakon slanja, a u većini slučajeva unutar 24 sata. Subota i nedjelja nisu uključene.

U slučaju dostave na otoke koji nisu povezani mostom s kopnom, rokovi dostave su duži i variraju od 4 do 10 dana.

Dostava van EU

Dostava poštom je moguća za neke druge destinacije izvan EU, no cijena dostave varira i potrebno nas je kontaktirati putem e-maila kako biste saznali cijenu dostave. Za pakete poslane van EU ne odgovaramo, niti je moguća nadoknada eventualne štete.