You are here:

Prva kuća meda – O nama

trgovina medom prva kuca meda

Pčelarenje i proizvodnja meda

Ponuda meda i pčelinjih proizvoda u asortimanu Prve kuće meda rezultat je sinergije prirode i vrijednih ruku obitelji Čolić. Profesionalno se bavimo pčelarstvom od 2016. godine, a u našem širokom asortimanu možete pronaći sve od meda, do cvjetnog praha, propolisa, matične mliječi i krem medova sa zdravim dodacima.

Nešto što je započelo kao hobi, preraslo je u jedinstvenu priču, Kuću meda – prvu trgovinu takve vrste u Hrvatskoj. U našoj Kući meda 2018. godine natočena je prva hrvatska nacionalna staklenka za med.

Ponosni smo što je upravo naša Kuća tada ugostila mnoge ljude iz svijeta pčelarstva, naše prijatelje i obitelj te što smo time dodali malu crticu u povijesti našeg grada.

Fizička poslovnica

Posjetite našu fizičku poslovnicu u Županji, na adresi Vinkovačka 135 gdje se nalazi prava slatka oaza s preko 30 različitih proizvoda od meda i mednih mješavina. 

Osim što nudimo kvalitetne proizvode također nastojimo educirati naše kupce o raznim vrstama i svojstvima meda. U našoj Kući meda nećete samo kušati ili kupiti med, već ćete naučiti puno toga o pčelama, njihovim proizvodima te njihovom ogromnom značaju za naš ekosustav.

Naši partneri