Imuno med – Vaš saveznik u borbi protiv prehlade i gripe

Ako tražite prirodan način za jačanje vašeg imunološkog sustava i održavanje zdravlja, Imuno med mogao bi biti upravo ono što vam treba. Imuno med je mješavina četiri vrste meda, cvjetnog praha i propolisa, koji imaju jedinstvene osobine koje mogu pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava i promicanju općeg zdravlja i blagostanja.
Imuno-med-cover-image

Prirodna potpora vašem imunološkom sustavu

Imuno med je odličan izbor za sve koji žele podržati svoj imunološki sustav na prirodan način. Posebno je koristan za preventivnu uporabu prije sezone prehlada i gripe, kao i za obnavljanje snage nakon bolesti.

Četiri vrste meda u Imuno medu pažljivo su odabrane kako bi pružile širok raspon nutritivnih prednosti. Svaka vrsta meda ima svoj jedinstveni okus i nutritivni profil, ali sve su bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima. Dodatak cvjetnog praha i pčelinjeg propolisa dodatno poboljšava pozitivno djelovanje ove mješavine meda.

Sastav Imuno meda obogaćujemo propolisom koji je često nazivan “prirodnim antibiotikom” jer nudi impresivan niz zdravstvenih prednosti i blagotvornih djelovanja na organizam. Pčelinji propolis ima vrlo učinkovita antibakterijska, antivirusna, antiseptička, antifungalna i antibiotska djelovanja. Također djeluje protuupalno, antioksidativno i regenerativno, stoga se može koristiti pri njegovanju rana i oštećenog tkiva.

Drugi bitan sastojak ove medne mješavine je cvjetni prah. To je vrlo vrijedan dodatak prehrani, koji svojim djelovanjem pojačava fizičku snagu, popravlja raspoloženje, jača imunitet i poboljšava apetit i probavu. Cvjetni prah prepoznat je kao “supernamirnica” jer odlično djeluje na raspoloženje i zdravlje.

Jedna od ključnih prednosti Imuno meda je njegova sposobnost pružanja potpore imunološkom sustavu bez upotrebe sintetičkih ili kemijskih sastojaka. 

Kako Imuno med djeluje?

Preporuča ga se koristiti na prazan želudac ili sat vremena prije jela. Uzimati jednu do dvije čajne žličice pod jezik te ga ispod jezika zadržati što je dulje moguće kako bi ga organizam u potpunosti apsorbirao.

Domaća proizvodnja Imuno meda

Imuno med nastaje je od meda i pčelinjih proizvoda domaćeg porijekla, što ga čini sigurnom i prirodnim alternativom mnogim konvencionalnim proizvodima za jačanje imunološkog sustava na tržištu.

Pčele koje ga proizvode imaju pozitivan utjecaj na okoliš. One su važni oprašivači koji doprinose održavanju prirodne ravnoteže u ekosustavima. Bez pčela, mnoge biljne vrste ne bi uspjele preživjeti. One su ključni faktor u oprašivanju biljaka, što doprinosi stvaranju plodova i sjemena. Kao takve, pčele su od vitalnog značaja za našu okolinu i zdravlje planeta. Kupovinom Imuno meda i drugih pčelinjih proizvoda, ne jačate samo svoje zdravlje, već i doprinosite održavanju zdravog i uravnoteženog ekosustava.

imuno med

Potražite u našem web shopu

Dodajte Imuno med u svoju svakodnevnicu i podržite svoj imunološki sustav na prirodan način.

Share this story: